Kanapių sėklose ypač didelis Omega 3 ir Omega 6 riebiųjų rūgščių kiekis, santykiu 1:3. Kanapių sėklos pasižymi savo maistingumu, jose gausu fosforo, kalio, magnio, kalcio, geležies ir cinko. Puikiai tinka žaliavalgiams, vegetarams ar veganams.
Naudojimo rekomendacijos
Kanapių sėklos puikiai pagardina įvairius patiekalus: salotas, sausus pusryčius, sumuštinius, sriubas, troškinius ar kepinius.
Laikymo sąlygos
Kanapių sėklas laikykite vėsioje, sausoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių ar šilumos šaltinių.
100 g Nelukštentų kanapių sėklų maistinė vertė: | |
Energetinė vertė | 2142kJ/513kCal |
Baltymai | 25,20 g |
Angliavandeniai | 32,43 g |
Iš kurių cukrus | 2,1 g |
Riebalai | 31,70 g |
Sočiųjų riebiųjų rūgščių | 3,54 g |
Polinesočiųjų riebiųjų rūgščių | 24,40 g |
Omega 3 | 17,74% |
Omega 6 | 55,94% |
Mononesočiųjų riebiųjų rūgščių | 4,18 g |
Druska | <0,1 g |
Kilmės šalis:Pluoštinės kanapės auginamos Lietuvoje.
LT-EKO-001
Kilmės šalis:Pluoštinės kanapės auginamos Lietuvoje.
Gamybos procesas ir kokybės užtikrinimas: Kanapių sėklų auginimo procesą kontroliuojame nuo sėjos iki sėklos apdorojimo nukūlus, užtikrindami, kad kanapių sėklos bus tinkamai paruoštos. Prieš naujo derliaus tiekimą rinkai sėklos mėginys ištiriamas sertifikuotoje laboratorijoje. Taip siekiame Jums pagaminti ir patiekti tik aukščiausios kokybės kanapių sėklas.